Νέα Κυκλοφορία: ‘Αντε, γεια

ν11

Μόλις κυκλοφόρησε το θεατρικό βιβλίο του Νίκου Σκεπετζή, Άντε, Γεια «Το Καφενείον η Ελλάς». Γραμμένο σε κρητική διάλεκτο αποτελείται από δυο μονόπρακτα κωμωδιογραφήματα.
Πολλές ευχαριστίες στον Λίνο Νικολουδάκη που έκανε τη σελιδοποίηση και επιμελήθηκε το εξώφυλλο, το οποίο είναι βασισμένο σε έργο της Χρυσής Σκεπετζή που βραβεύτηκε σε διαγωνισμό, ως καλύτερη αφίσα για θεατρικό έργο. Τη φιλολογική επιμέλεια έκανε η Παρίτσα Νικολουδάκη και ειδικές ξεχωριστές ευχαριστίες στην Ειρήνη Γαβριλάκη που βοήθησε αυτήν την έκδοση με όλους τους τρόπους, όπως φυσικά και τη Χρυσούλα Σκεπετζή που χρηματοδότησε και εμπνεύστηκε την έκδοση στη μνήμη του αδερφού της.
Δεν θα έπρεπε ωστόσο να παραλείψουμε τις ευχαριστίες μας και απέναντι στον Μανώλη Σειραγάκη, επίκουρο καθηγητή Θεατρολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για τη συνεισφορά του με τη συγγραφή του (Αντί) Προλόγου.

Το βιβλίο θα διατεθεί σε περιορισμένα αντίτυπα σήμερα Τρίτη 18 Ιούλη από το bar της Κατάληψης Mundo Nuevo και την Πέμπτη 20 Ιουλίου θα καταπλεύσει στην Κρήτη…

Καλοτάξιδο να είναι.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s