Νέα Κυκλοφορία: Σπαράγματα Φόνων

ν8.jpg

Με τη μεγαλύτερη συγκίνηση, σας ενημερώνουμε ότι μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίου του Άρη μας, Σπαράγματα Φόνων.

Όσο κάνουμε χιλιόμετρα για να υψώσουμε τις φωνές μας πλάι στων συντρόφων μας και διασχίζουμε εχθρικές αίθουσες για να δώσουμε ένα βιβλιαράκι και τέσσερις λέξεις, όσο δακρύζουμε στο άνοιγμα της ψυχής ο ένας του άλλου και όσο περιέχουμε ο ένας τον άλλο, θα ξέρουμε πως δεν θα πάψουμε να στεκόμαστε απέναντι (και) σε αυτήν την εποχή των δολοφόνων. Κι όσο κι αν προσπαθούν να βάλουν την ιστορία σε ψεύτικα καλούπια, θα καταφέρνουν μόνο να σφυρηλατούν παγωμένο, πλέον, μέταλλο.

Σε μια τόσο αντι-ηρωική εποχή τα εμβατήρια κι οι Θούρειοι έχουν δώσει τη θέση τους σε μικρά δοκίμια, πρόζες και πεζά. Μερικά από αυτά μαζεύτηκαν σε αυτό το μικρό βιβλιαράκι που φέρνει κάποιες μνήμες από την Τούμπα του ’90 να αναλογιστούν τα σημερινά σημάδια και να ψάξει τα σπαράγματα, ό,τι έχει σωθεί κι ότι έχει απομείνει από μια σειρά δημόσιων φόνων… Του Αλέξη, του Παύλου, του Ιλία, των ανώνυμων κορμιών της Μεσογείου, κι όλα αυτά κάτω από ερείπια, σαν αυτά που άφησαν πίσω τους στο παλιό Ορφανοτροφείο.

σ. 72, τιμή 4 ευρώ. Η διανομή θα ξεκινήσει απόψε από τα κεντρικά σημεία διάθεσης στο Belleville sin patron και στην κατάληψη Mundo Nuevo (Φιλίππου- Σιατίστης) από Δευτέρα στα βιβλιοπωλεία της Θεσσαλονίκης και μέσα στην επόμενη βδομάδα στην Αθήνα και την επαρχεία

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s